fbpx

Mihail Kogălniceanu

Nr 11, Bl C1, Et 8, Brașov

+40 754 66 10 88

click pentru a suna

Termeni și condiții pentru rezervări și jocuri în camerele de evadare Puzzle Punks Escape Room Brasov

1.Rezervari

1.1 Singura modalitate de a putea beneficia de serviciile oferite de Puzzle Punks este printr-o rezervare valida.

1.2 Rezervarile se pot face atat telefonic la nr. +40754661088 cat si prin intermediul site-ului www.puzzlepunks.ro la sectiunea rezervari.

1.3 Rezervarea este considerata valida in momentul in care ati primit e-mailul de confirmare. Va rugam sa verificati atat inbox-ul cat si folder-ul de spam/trash/junk e-mail. Daca nu primiti email de confirmare, rezervarea nu este valabila si va rugam sa ne apelati la numarul de telefon +40754661088.

1.4 Pentru a anula o rezervare, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email indata ce doriti anularea, cu o zi sau cel putin 4 ore inainte de inceperea jocului.

1.5 Rezervarea implica automat acceptul din partea dumneavoastra (si a celorlalti participanti) a acestor termeni si conditii cat si colectarea/procesarea datelor personale.

 

2. Plata pentru serviciile oferite de Puzzle Punks

2.1 Pentru a efectua o rezervare valida a unui joc escape room la Puzzle Punks este necesara achitarea unui depozit de minim 100RON sau achitarea integrala a sumei aferente jocului rezervat.

2.2. Aceasta suma se poate plati la momentul completarii formularului de rezervare sau la sediul Puzzle Punks Escape Room Brasov, Str Mihail Kogalniceanu, Nr 11, Bl C1, Et8.

2.3 In cazul unei rezervari telefonice, persoana care face rezervarea va primi pe email detalii despre efectuarea platii. 

2.4 In cazul in care este platit doar depozitul pentru rezervare, restul sumei datorate poate fi platit la sediul Puzzle Punks, inainte de inceperea jocului, cash sau cu cardul.

2.5 Preturile sunt calculate in functie de numarul de participanti (minim 2 – maxim 6).

2.6 Preturile sunt afisate vizibil pe site-ul puzzlepunks.ro, dar si in momentul completarii formularului de rezervare.

 

3. Politica de refund

3.1 Contravaloarea sumei achitate pentru o rezervare (fie ca este vorba de depozit sau de suma integrala) este posibila doar daca anularea rezervarii este facuta cu minim 4 ore inainte de inceperea jocului. 

3.2 In caz de anulare a rezervarii intr-un interval mai scurt de 4 ore, sau a neprezentarii la locatie pentru rezervarea facuta, suma achitata nu va fi returnata.

4. Reguli in incinta Puzzle Punks Escape Room Brasov

4.1 Accesul in incinta Puzzle Punks Escape Room Brasov este strict interzis persoanelor aflate sub influenta sau in posesia bauturilor alcoolice sau a stupefiantelor. Accesul in incinta cu orice fel de arma este interzis. Personalul Puzzle Punks Escape Room Brasov are libertatea de a refuza accesul clientilor care se comporta agresiv sau neadecvat in salile de joc si pot intrerupe oricand jocul de room escape fara rambursarea contravalorii acestuia.

4.2 Minorii sub 13 ani trebuie insotiti permanent de catre un adult si vor fi sub raspunderea directa a acestuia. Participantii trebuie sa nu sufere de tulburari comportamentale/ autism/ ADHD/. Daca sufera de aceste tulburari, pot intra si participa la joc doar in prezenta unui adult, de preferinta unul dintre parinti, psihologul, terapeutul sau educatorul. Puzzle Punks Escape Room Brasov nu isi asuma nici o responsabilitate asupra eventualelor afectiuni pe care jocul le poate provoca ulterior.

4.3 Pentru minorii neinsotiti in joc de cel putin un adult este raspunzatoare persoana care a efectuat rezervarea si/sau i-a adus in locatia Puzzle Punks Escape Room Brasov. Aceasta este raspunzatoare pentru buna purtare a acestora (limbaj folosit/atitudine, actiuni intreprinse de minori) atat in timpul jocului

cat si in afara jocului (respectiv incinta Puzzle Punks Escape Room Brasov: receptie, holuri, camere de asteptare, toalete, curte). Personalul Puzzle Punks Escape Room Brasov poate intrerupe oricand jocul in cazul in care observa nerespectari ale termenilor/conditiilor/sigurantei, fara rambursarea contravalorii jocului.

4.4 Persoanelor care sufera de claustrofobie, boli de inima, atacuri de panica, astm si / sau epilepsie nu le este recomandat jocul. Incinta poate contine elemente cu impact vizual sau lumini ce pot declansa astfel de afectiuni. In cazul in care un participant aflat într-una dintre aceste condiții hotărăște să participe la joc, o face pe propria răspundere.

4.5 PARTICIPANTII INTRA IN CAMERE PE PROPRIA LOR RASPUNDERE. Persoana care face rezervarea (atat telefonic cat si on-line) isi asuma responsabilitatea informarii celorlalti participanti asupra termenilor si conditiilor noastre. Desi noi vom face tot posibilul pentru a asigura buna desfasurare a jocului si pentru a reduce la minimum riscurile unor accidentari, participantii intra in incinta Puzzle Punks Escape Room Brasov pe propria lor raspundere. In cazul in care un participant aflat intr-una dintre conditiile mentionate mai sus hotaraste sa participe la joc, o face pe propria raspundere iar in aceasta situatie Puzzle Punks Escape Room Brasov nu isi asuma nicio raspundere pentru comportamentul participantilor si eventualele vatamari de natura fizica sau psihica suferite de acestia. Daca pe parcursul jocului in camera de evadare o persoana doreste intreruperea acestuia, organizatorii vor descuia usa.

4.6 Fumatul este permis doar in locurile special amenajate si indicate prin marcaje cu pancarte cu „Loc pentru Fumat”.

4.7 Participantilor le este interzisa interactionarea fizica sau obstructionarea in orice fel a camerelor de luat vederi.

4.8 Bunurile personale, precum telefoane mobile, chei, genti, ghiozdane, carti, laptopuri, alimente, bauturi, diverse vor fi lasate in vestiarele cu lacat, special amenajate pentru participanti.

5. Desfasurarea jocului

5.1 Participantilor li se va face o scurta introducere privind regulile jocului. Obiectele marcate cu simbolul „Nu atingeti” (o mana sub semnul interzis) nu contin indicii si nu trebuie atinse.

5.2 Pe durata jocului usa de acces in camera de evadare nu este incuiata, particpantii putand sa iasa din camera in orice moment. Daca unul, mai multi sau toti participantii aleg sa iasa din camera in timpul jocului, indiferent de motiv, cronometrul jocului nu va fi oprit.  In situatia in care siguranta jucatorilor este amenintata, organizatorul va deschide de urgenta usa.

5.3 Pentru rezolvarea puzzle-urilor participantii trebuie sa-si foloseasca imaginatia,inteligenta, logica si intuitia. Folosirea fortei nu este recomandata in nici o situatie. Participantii vor suporta integral costurile oricaror obiecte deteriorate prin folosirea necorespunzatoare a acestora, sau orice dauna adusa camerei.

5.4 Deasemenea participantii inteleg si accepta faptul ca pe durata jocului de room escape si pe pentru buna desfasurare a acestuia vor fi urmariti cu camera de supraveghere aflata in interiorul camerei. Utilizarea camerelor de supraveghere este necesara bunei functionari a jocului, in scopul de a furniza indiciile suplimentare potrivite daca echipa se blocheaza si cere ajutor prin metodele puse la dispozitie in camera. Organizatorii nu vor realiza capturi foto sau video in nici un moment al jocului.

5.5 Participantii inteleg si accepta confidentialitatea scenariului, indiciilor si puzzle-urilor si tuturor celorlalte elemente ale jocului. Nici unul dintre aceste elemente nu va fi facut public de catre participanti. Inregistrarea video sau fotografierea in interiorul camerei de joc este strict interzisa. In caz de nerespectare a acestor reguli, jocul va fi intrerupt imediat de catre organizatori, fara rambursarea contravalorii acestuia.

6. Date personale

6.1 Puzzle Punks SRL se angajeaza in pastrarea confidentialitatii datelor introduse de catre persoana care rezerva un joc. Nu se vor dezvalui catre parti terte adrese de mail, nume sau numere de telefon fara aprobarea prealabila in scris a participantilor. Mai multe detalii aici.

Iti multumim pentru citirea si acceptarea acestor reguli. 

Te asteptam cu drag!

Puzzle Punks SRL,
Sediul social: Fagaras, B-dul Unirii, Bl 13, ap 16
Pct. de lucru: Brasov, Str Mihail Kogalniceanu Nr 11, Bl C1, Et 8.
Reg Com. nr. J08/805/2019, CUI 40635754
Contact +40754661088 | [email protected]