fbpx

Mihail Kogălniceanu

Nr 11, Bl C1, Et 8, Brașov

+40 754 66 10 88

click pentru a suna

Aventuri
Escape Room
în Brasov

Centrul Civic, zona AFI Palace

Escape Room Brasov

Aventuri
Escape Room
în Brașov

Centrul Civic, zona AFI Palace

Rezervă o aventură escape room

Informații importante despre rezervare!

 

 Pentru a organiza o experiență escape room pentru un grup mare (6+ persoane), te rugăm să ne contactezi la [email protected] sau la telefon +40 754 66 10 88.

De asemenea, poți vizita pagina Team Building / Evenimente private pentru grupuri mari – pentru a afla mai multe informații sau pentru a trimite un mesaj.

Momentan, avem disponibilă doar o aventură escape room, care poate acomoda maxim 6 persoane. De obicei, pentru evenimentele private cu mai mulți participanți, împarțim grupul țn echipe de maxim 6 persoane. 

Avem o terasa Rooftop cu o vedere superbă asupra munților Ciucaș, unde se pot consuma diferite băuturi (bere, suc, apa, cafea), iar echipele pot să aștepte și să socializeze.

Prețul unui joc escape room este calculat în funcție de numărul de persoane participante (min 2 - max 6). Prețul per persoană este mai mic pentru grupurile mai numeroase.

 • 2 persoane: 75 RON / persoana
 • 3-4 persoane: 60 RON / persoana
 • 5-6 persoane: 55 RON / persoana

Avem însă mai multe oferte active:

Happy Hour

Luni - Vineri 14:00 - 17:00 : Reducere 10RON / persoană

Hangout

Luni - Vineri 17:00 - 21:00 : o bautură gratis la alegere (suc / bere / apă)

Pentru mai multe detalii legate de preț și oferte pentru o aventură escape room la Puzzle Punks, te rugăm să accesezi pagina acesta.

Pentru o listă completă a celor mai frecvente întrebări și răspunsuri, vizitează această pagină .

Întrebări frecvente

Care este politica Puzzle Punks de anulare a unei rezervări?

Înțelegem că planurile se modifică, așa că rezervările pot fi anulate cu până la 4 de ore înainte! Dacă nu reușești să ajungi, te rugăm să ne anunți cât poți de repede. Sună-ne și vom fi bucuroși să te ajutăm. Putem reprograma jocurile cu până la 4 ore înainte de ora rezervării. 

Cum fac o rezervare folosind un voucher Cadou?

Fiecare voucher cadou este valabil pentru un anumit număr de persoane (2-6 persoane). Voucherul cadou conține câteva informații necesare pentru a rezerva o aventură escape room, așa că asigură-te că este la îndemână atunci când faci rezervarea.

Când rezervi online:

 • Selectează jocul, data și ora.
 • Fiecare voucher cadou are un cod unic.. Introdu acest cod în secțiunea „Aveți un cod promoțional sau voucher cadou?” din pagina de plată.
 • Mai multe vouchere cadou nu pot fi aplicate unei singure rezervări; Te rugăm să ne Suni pentru a îți rezervă jocul.
 • Vei primi un e-mail de confirmare pentru fiecare voucher pe care îl utilizezi.

Dacă întâmpini probleme, te rugăm să ne suni și un membru al echipei vă va ajuta cu plăcere!

Există restricții de vârstă?

Recomandăm jocurile noastre pentru vârsta de 10 ani în sus. Permitem jucători mai tineri, dar o parte din conținutul jocului poate fi prea dificil pentru ei.Decorul de poveste însă îi va fascina cu siguranță!
Copii sub 14 ani trebuie să fie însoțiți mereu de un adult (18+)

Copii cu vârsta de până la 6 ani poate joacă gratuit. **Important**: Te rugăm să ne suni înainte de a face rezervarea, astfel încât să putem adăuga locul lor la rezervare, deoarece fiecare joc are o capacitate maximă de spațiu/jucători.

Captivant. Dificil.
Distractiv!

Un Escape Room este o aventură live de 60 de minute! Acceptă provocarea, adună-ți echipa și fii pregătit: caută și găsește indicii, pune-le cap la cap și rezolvă puzzle-uri, Termină misiunea în mai puțin de 60 de minute! Jocurile noastre oferă o experiență interactivă unică, concepută pentru familii, prieteni, cupluri, grupuri corporative și oricine altcineva care caută o aventură captivantă!

Distreaza-te cu prietenii la escape room

Cum rezerv și la ce mă pot aștepta?

Rezervări

 • Rezervă aici! Începe prin a-ți alege data și ora la care vrei să joci!
 • Vrei să rezervi prin telefon? Sună la +40 754 66 10 88
 • După rezervare, vei primi o confirmare prin e-mail cu toate informațiile de care ai nevoie pentru a te pregăti pentru joc.
 • Te rugăm să vii cu 5-10 minute mai devreme.

Experienta ta escape room

 • Odată ajuns la noi, game master-ul o să îți povestească regulile, cum se joacă un escape room și care este misiunea ta.
 • Apoi vei intra in camera de joc, iar din momentul în care ușa se închide, începe o aventură nebună!
 • Acum, succesul misiunii este în mâinile tale! Lucrează cu echipa ta, comunicați între voi, fi-ți atenti la detalii. Interactionează cu elementele din cameră, iar ele te vor ajuta să rezolvi misterele camerei și să termini misiunea la timp!
 • Game-masterul este mereu disponibil dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să ceri un indiciu dacă te-ai blocat! Succes și distracție plăcută!

Cu ce ne diferențiem de alte escape rooms?

Scenarii originale

Fiecare joc escape room pe care îl avem este conceput și construit de la zero de noi. Am petrecut luni întregi pentru a crea fiecare detaliu, mecanism sau provocare, ca să ai parte de o experiență escape room unică. Ingredientele noastre secrete sunt mecanismele intricate și game design orientat pe acțiuni si task-uri (ca un joc video).

Experiențe memorabile

Decorul de poveste, muzica incitantă, presiunea timpului care trece și goana după rezolvarea secretelor din cameră fac jocurile noastre escape room o experiență antrenantă, de neuitat, pe care poți să o împărtășești cu prietenii, familia sau colegii de muncă.

Surprize și efecte wow

În jocurile escape room, lucrurile nu se desfășoară întotdeauna așa cum te-ai aștepta. Am pregătit pentru fiecare aventură o mulțime de răsturnări de situație, mistere și revelații care te țin în suspans pe întreaga durata a jocului.

Distractiv și interactiv

Camerele noastre de evadare accesibile tuturor. Toată lumea poate contribui la acțiune, fie că ai 8 sau 80 de ani, un jucător nou sau fan escape rooms înfocat, toată lumea are șansa de a fi eroul zilei! Jocul necesită doar curiozitate, comunicare, muncă în echipă și atenție la detalii.

O experiență de 5 stele!

Facem tot posibilul pentru a oferi experiențe uimitoare oaspeților noștri, suntem prietenoși, sărim mereu în ajutor și avem grijă de toți oamenii minunați care vin să joace un escape room în Brașov!

Hai și tu pe la noi, ne-ar plăcea să te cunoaștem!

Maria D
De neratat când ești în Brașov
Read More
Cel mai bun escape room din Brașov după părerea mea, o experiență de top. Camera GOT este atât de distractivă, misiunea este foarte interesantă, liniară și nu se repetă. Personalul este grozav!
Ana I
distractiv și antrenant
Read More
Jocul este atât de distractiv, ne-am simțit cu adevărat interesați să rezolvăm totul, indiciile sunt foarte bine gândite și inteligente. Doar comunicați în cadrul echipei și veiși reuși să îndepliniți misiunea. Experiență plină de satisfacții!
Carmen D
O experiență minunată
Read More
Gazdă grozavă, drăguță și prietenoasă. Puzzle-uri interesante și captivante. Ne-am distrat, a fost o experiență pe care am repeta-o oricând! Este o vizită obligatorie dacă sunteți în Brașov și doriți să vă distrați cu prietenii/familia.

Despre Puzzle Punks

Puzzle Punks este o companie ce oferă jocuri Escape Room în Brașov, situat pe Str Mihail Kogălniceanu, Nr. 11, Bl C1, Et 7+1, în Centrul Civic al Brașovului, în clădirea CASS. În apropiere se află AFI Palace, Gara Brașov.

Dacă dorești să aflii mai multe despre camerele noastre de evadare, poți vizita pagina Escape Rooms.

Dacă vrei să organizezi la Puzzle Punks un team building sau un eveniment corporate pentru o companie, te rugăm să acccesezi pagina Team Building pentru mai multe detalii. Sau scrie-ne la [email protected] și te ajutăm cu mare drag.

Puzzle Punks este printre cele mai bune escape rooms din Brașov și Romania. Tu și echipa ta veți intra într-o cameră tematică în care aveți la dispoziție 60 de minute pentru a căuta indicii, a rezolva puzzle-uri și a finaliza misiunea jocului la timp. Aventurile noastre escape room dau viață unor povești epice într-o experiență captivantă unică, în care tu ești actorul principal!

Cum ajungi la Puzzle Punks?

Adresa noastră

Mihail Kogalniceanu Nr1 1, Bl C1, Et8

Zona Centrul Civic, Brasov

 • Sediul nostru se află într-o clădire de birouri, la ultimul etaj. 
 • Intrarea se face prin partea din față a clădirii (cladirea CASS Brașov).
 • Ia liftul până la etajul 7, apoi folosește scările pentru a urca încă un etaj.
 • Urmărește-l pe Klu, bufnița noastră.

Fiind situați în Centrul Civic al orașului, este foarte ușor de ajuns la Puzzle Punks din toate direcțiile:

Piața Sfatului / Republicii

30 minute de mers pe jos

Gara Brașov

15 minute de mers pe jos

Stații de autobuz în apropiere

Dacă vii cu autobuzul, din orice direcție

Parcare cu plată disponibilă

Dacă alegi să vii cu mașina