fbpx

Mihail Kogălniceanu

Nr 11, Bl C1, Et 8, Brașov

+40 754 66 10 88

click pentru a suna

Bine ai venit la
Puzzle Punks
Escape Room Brașov

Bine ai venit la
Puzzle Punks
Escape Room Brașov

Dacă ești în căutarea unei experiențe unice de făcut în Brasov, hai și încearcă jocurile noastre escape room! Caută indicii, rezolvă puzzle-uri și provocări și termină misiunea la timp!

Peste 10000 de jucători au încercat deja jocurile noastre escape room!
#1 escape room in Brasov pe TripAdvisor

Jocuri escape room la un alt nivel!

În jocurile noastre, tu și echipa ta sunteți eroii acțiunii. Veți intra într-un decor foarte captivant, cu mai multe camere, în care veți descifra coduri, veți descoperi indicii și veți rezolva puzzle-uri. Jocurile noastre sunt colaborative, tactile, bazate pe povești și, mai mult decât evadare, sunt aventuri.

Escape Room Brasov

Ce este un escape room?

Experiențele Escape room sunt jocuri de aventură captivante în care echipe formate din 2-6 jucători lucrează împreună pentru a finaliza o misiune (și a scăpa dintr-o cameră) înainte de expirarea timpului. Pentru a progresa în joc, echipele trebuie să găsească indicii și să rezolve puzzle-uri.

Cum se joacă un escape room?

Sfaturile noastre pentru a rezolva un joc Escape Room cu succes:

  1. Comunicați: faceți-vă întreaga echipă conștientă de tot ce găsiți în cameră.
  2. Fiți organizați: dacă găsiți obiecte și indicii în cameră, păstrați-le împreună într-un singur loc, astfel încât să fie ușor de accesat atunci când aveți nevoie de ele.
  3. Cereți ajutor: Dacă v-ați blocat și nu stiți ce să faceți mai departe, cereți un indiciu.

Aventuri room escape în Brașov

Ascunzătoarea Piraților

Mergi pe urmele piraților și află unde și-au ascuns comorile!

2-5 jucatori | 60 minute | Mediu | Ro / En
Coming Soon

O experiență de 5 stele!

Maria D
De neratat când ești în Brașov
Read More
Cel mai bun escape room din Brașov după părerea mea, o experiență de top. Camera GOT este atât de distractivă, misiunea este foarte interesantă, liniară și nu se repetă. Personalul este grozav!
Ana Cel mai tare escape room din Brașov
Read More
Jocul este atât de distractiv, ne-am simțit cu adevărat interesați să rezolvăm totul, indiciile sunt foarte bine gândite și inteligente. Doar comunicați în cadrul echipei și veiși reuși să îndepliniți misiunea. Experiență plină de satisfacții!
ElenaFun Fun Fun
Read More
A fost o experiență extraordinară. Puzzle-urile nu sunt ușoare, dar te simți grozav când le rezolvi. Decoratiuni uimitoare in camera. Cu siguranță un loc unde să mergi cu prietenii
Previous
Next

Cu ce ne diferențiem de alte escape rooms?

Scenarii originale

Fiecare joc pe care îl avem este conceput și construit de la zero de noi. Am petrecut luni întregi pentru a crea fiecare detaliu, mecanism sau provocare, ca să ai parte de o experiență escape room unică. Ingredientele noastre secrete sunt mecanismele intricate și game design orientat pe acțiuni si task-uri (ca un joc video).

Experiențe memorabile

Decorul de poveste, muzica incitantă, presiunea timpului care trece și goana după rezolvarea secretelor din cameră fac jocurile noastre o experiență antrenantă, de neuitat, pe care poți să o împărtășești cu prietenii, familia sau colegii de muncă.

Surprize și efecte wow

În jocurile escape room, lucrurile nu se desfășoară întotdeauna așa cum te-ai aștepta. Am pregătit pentru fiecare aventură o mulțime de răsturnări de situație, surprize și revelații care te țin în suspans pe întreaga durată a jocului.

Distractiv și interactiv

Camerele noastre de evadare accesibile tuturor. Toată lumea poate contribui la acțiune, fie că ai 8 sau 80 de ani, un jucător nou sau fan escape rooms înfocat, toată lumea are șansa de a fi eroul zilei! Jocul necesită doar curiozitate, comunicare, muncă în echipă și atenție la detalii.

Cum ajungi la Puzzle Punks?

Adresa noastră

Mihail Kogalniceanu Nr 11, Bl C1, Et8

Zona Centrul Civic, Brasov

  • Sediul nostru se află într-o clădire de birouri, la ultimul etaj. 
  • Intrarea se face prin partea din față a clădirii (cladirea CASS Brașov).
  • Ia liftul până la etajul 7, apoi folosește scările pentru a urca încă un etaj.
  • Urmărește-l pe Klu, bufnița noastră.

Fiind situați în Centrul Civic al orașului, este foarte ușor de ajuns la Puzzle Punks Escape Rooms Brasov din toate direcțiile:

Piața Sfatului / Republicii

30 minute de mers pe jos

Gara Brașov

15 minute de mers pe jos

Stații de autobuz în apropiere

Dacă vii cu autobuzul, din orice direcție

Parcare cu plată disponibilă

Dacă alegi să vii cu mașina