Escape room virtual

Save King's Landing

În căutarea focului sălbatic

MISIUNE

Cetatea Regelui (King’s Landing) este sub asediu. Cea mai mare flotă văzută vreodată se apropie în curând și nu avem destui soldați pentru a respinge atacul.
Singura șansă de a distruge flota inamică este să folosim o poțiune magică,  denumită Foc Sălbatic, care topește tot ce îi iese în cale, chiar și pe apă. Poțiunea se află undeva in laboratorul de alchemie al cetății, însă nimeni  nu știe exact unde.

Prin intermediul magiei poți să îl controlezi telepatic pe Sir Dontos, bufonul cetății, în jurul laboratorului de alchimie pentru a găsi poțiunea!
Termină misiunea la timp și salvează cetatea!

Soarta cetății se află în mâinile voastre. 

Prețuri Escape Room Online

2-3 jucatori

Joacă oriunde te-ai afla
RON 60 /jucător
  • Jocul se desfășoară online, prin ZOOM

4-6 jucători

Joacă oriunde te-ai afla
RON 50 /jucător
  • Jocul se desfășoară online, prin ZOOM
Popular

Voucher CADOU

Oferă un cadou inedit
RON 50 /jucător
  • Jocul se desfășoară online, prin ZOOM

Ce spun alții despre acest escape room online?

Cum funcționează un joc escape room online?

Jocul se desfășoară într-o cameră de evadare adevărată. Vă veți conecta cu actorul nostru printr-un video call (ZOOM) și îl veți direcționa prin cameră. El este complet la comanda voastră, ochii și mâinile voastre în lumea jocului, așa că, pe baza instrucțiunilor primite, va ridica obiecte, va descoperi indicii și va dezlega mistere.

Tu și prietenii tăi sunteți creierul, prin urmare trebuie să lucrați împreună pentru a pune toate acestea cap la cap și a rezolva puzzle-urile din spatele lor, astfel încât să puteți spune avatarului cum să rezolve misiunea jocului.

Jocurile escape room online îți permit să te distrezi cu prietenii și familia, indiferent unde vă aflați. 

Game features

Actor live

Simte-te ca și cum te-ai afla în cameră prin punctul de vedere al actorului. El este întotdeauna la comanda ta și îți poate îndeplini sarcina.

Panorama 360

Panorama interactivă a camerei te ajută să vezi camera în care se desfășoară jocul și să descoperi lucruri și indicii de unul singur.

Sistem Inventory

Inventarul virtual te ajută să ș evidența articolelor pe care le găsiți în timpul jocului pentru a vă face jocul mai ușor.

Pentru rezervări vă rugăm să ne contactați: