Cel mai dificil
ESCAPE ROOM
din Brașov

Încearcă o experiență escape room unică, concepută pentru familii, prieteni, cupluri, grupuri corporte și oricine altcineva care caută ceva fun de făcut în Brașov!

Joacă un escape room în Brașov

Ascunzătoarea Piraților

Intră în ascunzătoarea celor mai feroce pirați, găsește comoara ascunsă și pleacă cu ea înainte să fi prins!

2-6 jucători | 60 minute | Medie | 55+ RON/pers.
În curând

Ce este un escape room?

Escape room (camera de evadare) este un joc de aventură real, plin de suspans și mister, cu decoruri ca în filme, provocări dificile și momente “WOW”!

Împreună cu echipa ta va trebui să căutați și să găsiți indicii, să rezolvați puzzle-uri și provocări, totul la timp pentru a rezolva misiunea jocului. Aveți la dispoziție doar 60 de minute!

Camerele noastre de evadare sunt originale, create și construite chiar de noi, la Puzzle Punks, și am investit în ele pasiune, creativitate, multe luni de muncă asiduuă și multă, multă dragoste pentru escape rooms.

Iți promitem o experiență de neuitat alături de cei dragi!

Cum se joacă un escape room?

Acceptă provocarea

Tu și echipa ta veți păși într-o camera cu decor captivant pentru a experimenta un joc real de aventura. Aveți de rezolvat o serie de puzzle-uri și provocări pentru a termina misiunea acestuia.

Caută indicii

Orice element din cameră poate fi un indiciu. Deschideți toate cutiile, uitați-vă cu atenție la decorațiuni și interacționați cu mecanismele din cameră. Căutați lucruri care au o conexiune între ele.

Pune-ți mintea la contribuție

Nu trebuie să fii Einstein pentru a termina jocul, însă aveți nevoie de atenție la detalii, intuiție, gândire out of the box, puțină logica și multă curiozitate și imaginație.

Lucrează în echipă

Comunicarea și munca în echipă sunt cheia succesului. Vorbește cu cei din echipa ta și ajutați-vă intre voi pe parcursul jocului, totul o să fie mai ușor!

Cursă contra cronometru

Este mai dificil decât pare, pentru ca timpul este dușmanul vostru. Aveți la dispoziție doar 60 de minute. Puteși termina misiunea înainte de scurgerea timpului?

Cere ajutor

Dacă vă blocați pe parcurs și nu știți cum să rezolvați o provocare, puteți oricând să cereți ajutor. Astfel puteți să treceți mai ușor peste momentele dificile și să terminați jocul!