World Domination

Joc creat special pentru evenimente de team building online

Misiunea jocului

Bun venit la jocul în care fiecare decizie pe care o iei schimbă lumea, fie că este în bine sau în rău!

Acesta este un joc de strategie bazat pe acțiuni live, care vă va dezvălui culorile adevărate ale dvs. și ale echipelor dvs. Alegeți să investiți în mediu, orașe, scuturi sau arme nucleare … ceea ce se întâmplă în continuare este alegerea ta, în încercarea de a domina lumea.

Jocul se desfășoară pe durata a 2 ore, timp în care va trebui să creați alianțe cu alte țări, să vă consolidati economia și nivelul de trai al orașelor, sau puteți dezvolta tehnologie nucleară care vă v-a ajuta să distrugeți orașele adversare.

Ați putea fi responsabil pentru următorul război mondial … veți fi pacificatorul sau agresorul? .. pot aliații tăi să aibă încredere în tine? … povara puterii este mult mai periculoasă decât pare.

Cum se desfășoară jocul?

Acest joc este jucat online. Jucătorii vor fi împărțiți în echipe, fiecare dintre ele fiind o țară. Veți promova un președinte și negociatori împreună cu miniștrii pentru mediu. Veți învăța să aveți încredere și să blufați, să negociați sau să vă confruntați – cu scopul final al dominării mondiale, țara câștigătoare fiind cea care are cel mai înalt nivel de viață.

Gazdele jocului dvs. sunt reprezentanți ai ONU, vă vor facilita discuțiile și vor supraveghea deciziile pe care le luați. Acestea vor oferi actualizări privind situația generală a lumii, iar pe măsură ce jocul se desfășoară, veți vedea ce țări v-au impus sancțiuni, ce orașe au fost distruse și cum merge propria economie.

Veți avea nevoie de un laptop sau tabletă cu o cameră funcțională pentru a vă juca. Veți avea nevoie de o versiune gratuită de Zoom.

Activitatea perfectă de Team Building Online pentru echipe mari!

Jocul poate acomoda echipe de pana la 100 de persoane.
Acest joc pune la încerare spiritul de echipa, comunicarea, tehnici de negociere și diplomație!

Prețuri Team Building online!

Medium teams

Echipe formate din 10-50 membrii
RON110
RON 95 / jucător
  • Joc Recomandat: World Domination

Big Teams

Echipe formate din 50-100 membrii
RON100
RON 80 / jucător
  • Joc Recomandat: World Domination

Cere o ofertă de preț

Contact