Pentru echipe remote

Team Building Online

60 de minute de distracție, puzzle-uri și mistere!!

Dacă sunteți în căutarea unui exercițiu de team building pentru echipe care lucrează remote, noi avem soluția perfectă.

La Puzzle Punks  oferim cea mai nouă generație de escape room online, o activitate completă pentru un remote team building  distractiv și interactiv. Jocurile noastre online pot să găzduiască până la 100 de jucători și oferă o experiență unică de team building pe parcursul a 60  sau 120 de minute, în funcție de jocul ales. Toate jocurile noastre pot fi personalizate pentru a satisface nevoile și dorințele oricărei echipe sau companii care aleg serviciile noastre. 

Jocurile noastre de team building virtual sunt coduse de un avatar (actor). Acesta se află intr-un escape room real, și urmează fiecare instrucțiune  a echipei. Cu o limită de timp stabilită, fiecare echipă va trebui să lucreze împreună și să împartă resursele pentru a-și atinge obiectivul comun. Este incitant. Este distractiv. Și, mai presus de toate, va scoate la iveală calitățile pe care fiecare echipă ar trebui să le folosească zilnic la locul de muncă! 

Remote Team Building

Cu atât de mulți oameni care își desfășoară activitatea remote, Puzzle Punks oferă o activitate de team building online fantastică prin care toți pot lucra împreună pentru un obiectiv comun. Folosind aplicația ZOOM, toată lumea se poate alătura de oriunde.

În această perioadă de Covid-19, este incredibil de important ca toți membrii oricărei echipe să se simtă conectați. Cu mulți dintre colegi lucrând de acasă, este important să abordăm problemele de sănătate mintală. În acest scop, un team building online sub forma unui escape room remote, care necesită implicarea tuturor, este un mijloc excelent de a întări relațiile de la locul de muncă, de a îmbunătăți comunicarea în echipă și, nu în ultimul rând, de a te distra. 

Team Building interactiv

Jocurile pe care le propunem pentru un team building online alături de echipa ta sunt create special pentru a-i distra chiar și pe cei mai morocănoși colegi. Pe parcursul jocului există un număr de indicii și  puzzle-uri captivante care trebuie rezolvate pe măsură ce echipa ta avansează spre golul final al jocului. 

Acestea au fost concepute pentru a permite fiecărui membru al echipei să își folosească abilitățile individuale. Cu doar 60 de  minute la dispoziție,  jucătorii trebuie să lucreze sub presiunea timpului. Dar, în același timp, acest trebuie să rămână calmi, pentru a înțelege pe deplin problemele cu care se confruntă echipa

În acest scop, team  building-ul online propus de noi necesită să lucrați împreună ca un întreg, oferind în același timp o motivație continuă, deoarece echipa dvs. trebuie să lucreze rapid și eficient către obiectivul final.

Activitatea perfectă de Team Building Online

Jocurile noastre pentru Team Building Virtual sunt soluția perfectă pentru a-ți atrage toți colegii într-o activitate comună. Prin natura lor, jocurile necesită comunicare clară și permit tuturor membrilor echipei să coopereze și să avanseze ca o echipă unită. Iar la final există un sentiment de satisfacție care vine atât din succesul echipei, cât și din faptul că fiecare membru a putut contribui, individual, la rezultatul final. Și asta este un sentiment minunat!

Activități de team building online disponibile

Save King's Landing
În căutarea Focului Sălbatic

O poveste palpitantă care se desfășoară în interiorul unui laborator de alchimie, în temnițele orașului King's Landing! Rezolvați puzzle-urile la timp și găsiți poțiunea magică!

World Domination

Bine ați venit la jocul în care fiecare decizie pe care o luați schimbă lumea, fie că este în bine sau în rău!
Acesta este un joc de strategie turn-based bazat pe interacțiuni live (role-playing), care va dezvălui culorile adevărate ale echipei tale.

Prețuri Team Building online!

Small Teams

Echipe formate din 2-6 membrii
RON 110 / jucător
  • Joc Recomandat: Save King's Landing

Medium teams

Echipe formate din 10-50 membrii
RON110
RON 95 / jucător
  • Joc Recomandat: World Domination

Big Teams

Echipe formate din 50-100 membrii
RON100
RON 85 / jucător
  • Joc Recomandat: World Domination

Cere o ofertă de preț

Contact