World Domination

Joc creat special pentru evenimente de team building online

Misiunea jocului

Bun venit la jocul în care fiecare decizie pe care o iei schimbă lumea, fie că este în bine sau în rău!

Acesta este un joc de strategie bazat pe acțiuni live, care vă va dezvălui culorile adevărate ale dvs. și ale echipelor dvs. Alegeți să investiți în mediu, orașe, scuturi sau arme nucleare … ceea ce se întâmplă în continuare este alegerea ta, în încercarea de a domina lumea.

Jocul se desfășoară pe durata a 2 ore, timp în care va trebui să creați alianțe cu alte țări, să vă consolidati economia și nivelul de trai al orașelor, sau puteți dezvolta tehnologie nucleară care vă v-a ajuta să distrugeți orașele adversare.

Ați putea fi responsabil pentru următorul război mondial … veți fi pacificatorul sau agresorul? .. pot aliații tăi să aibă încredere în tine? … povara puterii este mult mai periculoasă decât pare.

Cum se desfășoară jocul?

Acest joc este jucat online. Jucătorii vor fi împărțiți în echipe, fiecare dintre ele fiind o țară. Veți promova un președinte și negociatori împreună cu miniștrii pentru mediu. Veți învăța să aveți încredere și să blufați, să negociați sau să vă confruntați – cu scopul final al dominării mondiale, țara câștigătoare fiind cea care are cel mai înalt nivel de viață.

Gazdele jocului dvs. sunt reprezentanți ai ONU, vă vor facilita discuțiile și vor supraveghea deciziile pe care le luați. Acestea vor oferi actualizări privind situația generală a lumii, iar pe măsură ce jocul se desfășoară, veți vedea ce țări v-au impus sancțiuni, ce orașe au fost distruse și cum merge propria economie.

Veți avea nevoie de un laptop sau tabletă cu o cameră funcțională pentru a vă juca. Veți avea nevoie de o versiune gratuită de Zoom.

Skills at work

Acest joc este alegerea perfectă pentru a organiza un team building online pentru echipa ta! Jocul pune la încercare mai multe abilități necesare într-un mediu de business și crește intercomunicarea și relațiile de lucru între colegi! 

Team Work

Comunicare

diplomatie

Decision Making

creativitate

Cât costă un team building online?

Totul depinde de dimensiunea echipei. Pretul acestei activități este per participant. Jocul poate avea minim 12 participanți, cu un average recomandat de 30-50 participanți.  
Deși nu sunt la fel de interactive precum cele offline, team building-urile online sunt mult mai ieftine 😀

Pachet
START-UP

pentru echipe de 10-20 persoane

20EUR

/persoană

Pachet
Corporate

pentru echipe de 21-100 persoane

17EUR

/persoană

Activitatea perfectă de Team Building Online pentru echipe mari!

Jocul poate acomoda echipe de pana la 100 de persoane.
Acest joc pune la încerare spiritul de echipa, comunicarea, tehnici de negociere și diplomație!

Completează formularul alăturat pentru a primi o ofertă de preț personalizată cu activitatea de team building a echipei tale. Sau ne poți contacta direct la

play@puzzlepunks.ro