World Domination

Joc de echipa online

Bine ați venit la jocul în care fiecare decizie pe care o luați schimbă lumea, fie că este în bine sau în rău!

Skills at work

Acest joc este alegerea perfectă pentru a organiza un team building online pentru echipa ta! Jocul pune la încercare mai multe abilități necesare într-un mediu de business.

Team Work

Comunicare

diplomatie

Decision Making

creativitate

Vizionează prezentarea jocului

Despre ce este acest joc online de echipa?

World Domination este un joc de echipa online gandit in special pentru evenimente de team building online. Acesta joc este o combinatie intre jocuri mai populare precum Mafia sau RISK.

Alegeți să investiți în mediu, orașe, scuturi sau arme nucleare … ceea ce se întâmplă în continuare este decizia voastră, în timp ce echipa ta se străduiește să domine lumea. Pe durata jocului va trebui să creați alianțe cu celelalte țări, să investiți în economie pentru a crețte nivelul de trai al orașelor, da puteți dezvolta și tehnologie nucleară pentru a distruge orașele adversare.

Care este scopul jocului?

Țara care are cel mai ridicat „standard de viață” la sfârșitul jocului va câștiga. Țara câștigătoare va primi statutul de „Superputere”. Alte echipe se vor putea distinge în cadrul alto categorii (cea mai belicoasă țară, cea mai dezvoltată etc…)

Cât durează jocul?

Durata jocului este de 2 ore. Timpul net de joc constă în 6 runde de câte 15 minute fiecare. Fiecare rundă, la rândul său, va avea și perioade în care trebuie să vă sfătuiți între voi, să luați decizii, să negociați sau să participați la dezbateri internaționale.

Este dificil jocul?

Jocul nu este complicat și nu necesită abilități speciale. Cu siguranță vă puteți simți confortabil cu regulile în primele 10-15 minute de joc. Câștigătorul nu este cel care și-a amintit cel mai bine regulile, ci cel care știe cel mai bine să negocieze.

Game Mechanics

În fiecare rundă, echipa dvs. va lua decizii cu privire la o serie de probleme legate de economie, apărare și relații cu alte țări.

În fiecare țară există 4 orașe principale care generează venituri și determină nivelul de trai. Vă puteți dezvolta orașele, iar rivalii dvs. le pot bombarda.

Scopul principal este de a atinge cel mai bun „nivel de trai”. Pentru a face acest lucru, puteți:

  • să vă dezvoltați economia
  • să investiți in mediu
  • să bombardați celelalte țări
  • să creați alianțe între țări

 

În joc, nimeni nu interzice blufarea, amenințarea și șantajarea. Puteți face promisiuni concurenților dvs. și apoi le puteți încălca. 

Parametrii jocului

😎Standardul de viață

Fiecare dintre orașele tale are un anumit nivel de trai. Nivelul mediu de trai din toate cele patru orașe este nivelul de trai din țară, principalul indicator al jocului. Dacă investiți bani în dezvoltarea orașului, nivelul de trai în el va crește. Nivelul veniturilor pe care le va aduce orașul în fiecare rundă va crește, de asemenea. Dacă orașul este bombardat și distrus, nivelul de trai al acestuia va scădea la 0, iar acest lucru vă va ruina semnificativ standardul mediu de viață în țară.

♻️Ecologie

Acest indicator este comun tuturor echipelor. Nivelul ecologiei afectează nivelul de trai și venitul din orașe. Ecologia merge rău dacă cineva dezvoltă tehnologie nucleară, produce sau lansează bombe nucleare. Ecologia se îmbunătățește dacă cineva investește într-un program de mediu.

💰 Buget

 Fiecare echipă are un buget și fiecare acțiune din joc costă bani. Cu cât ai mai mulți bani, cu atât poți efectua mai multe acțiuni în joc. Pentru a câștiga bani, trebuie să investiți în dezvoltarea urbană. La început, fiecare echipă are 1000 de unități.

Completează formularul alăturat pentru a primi o ofertă de preț personalizată cu activitatea de team building a echipei tale. Sau ne poți contacta direct la

play@puzzlepunks.ro

Date de contact