Team Building Online

Dacă sunteți în căutarea unui exercițiu de team building pentru echipe care lucrează remote, noi avem soluția perfectă.

La Puzzle Punks  oferim o activitate de echipă care se desfășoară online, prin zoom, și poate să găzduiască până la 100 de jucători. Jocul pune la încercare aptitudini ca: Team Work, Comunicare, Decision Making, Diplomație si Goal Focus și oferă o experiență unică de team building de aproximativ 3 ore. Totul este foarte interactiv și dinamic, și super fun. Toate jocurile noastre pot fi personalizate pentru a satisface nevoile și dorințele oricărei echipe sau companii. 

Team Building online

Team Building Virtual (online)

Jocurile noastre pentru Team Building Virtual sunt soluția perfectă pentru a-ți atrage toți colegii într-o activitate comună. Prin natura lor, jocurile necesită comunicare clară și permit tuturor membrilor echipei să coopereze și să avanseze ca o echipă unită. Iar la final există un sentiment de satisfacție care vine atât din succesul echipei, cât și din faptul că fiecare membru a putut contribui, individual, la rezultatul final. Și asta este un sentiment minunat!

Activități de team building online disponibile:

WORLD DOMINATION

Joc de Strategie online pentru Team-building virtual

Bine ați venit la jocul în care fiecare decizie pe care o luați schimbă lumea,
fie că este în bine sau în rău!

Acesta este un joc de strategie turn-based bazat pe interacțiuni live (role-playing), care va dezvălui culorile adevărate ale echipei tale.

Skills at work

Team Work

Comunicare

diplomatie

Decision Making

creativitate

Cât costă un team building online?

Totul depinde de dimensiunea echipei. Pretul acestei activități este per participant. Jocul poate avea minim 12 participanți, cu un average recomandat de 30-50 participanți.  
Deși nu sunt la fel de interactive precum cele offline, team building-urile online sunt mult mai ieftine 😀

Pachet
START-UP

pentru echipe de 10-20 persoane

20EUR

/persoană

Pachet
Corporate

pentru echipe de 21-100 persoane

17EUR

/persoană

Câțiva dintre clienții noștri

Completează formularul alăturat pentru a primi o ofertă de preț personalizată cu activitatea de team building a echipei tale. Sau ne poți contacta direct la

play@puzzlepunks.ro

Date de contact


La ce să te astepți de la o activitate de Team Building virtual

1. La ce folosește o activitate de team building online?
Activitățile de echipă online pe care le propunem sunt gândite pentru a pune accent pe comunicare și lucru în echipă, totul sub forma unui joc interactiv de echipă. Astfel participanții, deși la distanță unii de altii, pot experimenta o activitate fun împreună cu colegii lor. 

2. Cum se desfășoară un team building virtual cu mulți participanți?
Participanții sunt împărțiți pe echipe (maxim 10 echipe) de cate 3-10 jucători, în funcție de mărimea grupului. FIecare echipă reprezină o țară pe scena mondială. Echipele trebuie să decidă soarta țării pe care o reprezintă investind în dezvoltarea acestia, în arme sau sisteme de apărare, dar mai ales prin negocierea cu alte țări / echipe într-o manieră diplomatică pentru a-și atinge obiectivele propuse. 

3. De ce ai nevoie pentru a organiza o activitate de team building online pentru echipa ta?
Participanții au nevoie de un laptop / computer și o  conexiune la internet. Nu este nevoie de instalarea aplicației ZOOM pe computer, se poate juca direct din browser. Echipa ta este cu sigurantă echipată deja pentru ședințe virtuale. 

De ce să alegi o activitate Remote de Team Building pentru echipa ta?

Cu atât de mulți oameni care își desfășoară activitatea remote, Puzzle Punks oferă o activitate de team building online interactivă prin care toți participanții pot lucra împreună pentru un obiectiv comun. Folosind aplicația ZOOM, orine se poate alătura de oriunde.

În această perioadă de Covid-19, este incredibil de important ca toți membrii fiecărei echipe să se simtă conectați. Cu mulți dintre colegi lucrând de acasă, este important să abordăm problemele de sănătate mintală. În acest scop, un team building online fun și interactiv, care necesită implicarea tuturor, este un mijloc excelent de a întări relațiile de la locul de muncă, de a îmbunătăți comunicarea în echipă și, nu în ultimul rând, de a te distra.